Újhold Háza szálláshely és közösségi szolgáltatások központja Bükkszentkereszt

Célunk

Az Újhold Háza szolgáltatásaival a tradícióban élő tudás hasznossá tétele és átadása a ma embere számára, valamint a fenntartható életmóddal összefüggő, egymásra épülő szolgáltatások, programok valósulhatnak meg.
Újhold Háza

Újhold Háza Szolgáltató Nonprofit kft által működtetett szálláshely és közösségi programok helyszíne, ami 10 főt befogadó szálláshelyből és egy ahhoz kapcsolódó, de különálló, főleg a testi és lelki egészségmegőrzéssel, selfness-szel, öko- és bioéletmóddal kapcsolatos közösségi szolgáltatásokat nyújtó épületből áll. A szállásépületben 3 szoba – egy 5 fős, egy 3 fős és egy 2 fős, külön fürdőszobával rendelkező helyiség – található étkezőrésszel és minikonyhával.

Tágabb céljaink

Az együttműködésen keresztül azon emberek, szakemberek, elkötelezettek közös munkája válhat valóra, akiknek gondolkodásmódjukban, életstratégiájukban, az egészség- és környezettudatosság meghatározó tényező, így szemléletük és tevékenységük egymásra gyakorolt hatása koncentráltabb, hatékonyabb erőforrás felhasználást fog eredményezni.

Képző-foglalkoztató központ

A fejlesztés bázisának tekintendő bemutató-foglalkoztató, gyakorlati és képző központ létrehozására és fenntartására, mely nyitott műhelyként funkcionálva összefogja, szellemiségével generálja a megvalósítandó közös tevékenységeket, legjobb gyakorlatként bemutatja, illetve adaptálhatóvá teszi más területekre.

Portfóliónk

Az Újhold Háza Nonprofit Kft. által tervezett, szálláshellyel kiegészített oktató-foglalkoztató épület kialakítása három összefüggő, de gyakorlati szempontból elkülöníthető tevékenységcsoportnak ad helyszínt, és biztosít szakembereket az alábbiak szerint...
Go Back

Rólunk

Újhold Háza szálláshely és közösségi szolgáltatások központja Bükkszentkereszt
Szeretettel várjuk a 600m magasan fekvő "gyógyító faluban"

A falusi szálláshely és oktató-foglalkoztató központunk a gyógyító faluként ismert Bükkszentkereszten nem csupán szálláshely, hanem következetes és hosszú távú célja a fenntartható, természet közeli életmódban, tradíciókban rejlő tudás, mint érték a mindennapi életbe történő adaptálása, hasznosíthatóvá tétele.

Olvasás folytatása ...

Bükkszentkereszt a gyógyító falu

  • Tevékenységeink:

    Az Újhold Háza Nonprofit Kft. által tervezett, szálláshellyel kiegészített oktató-foglalkoztató épület kialakítása három összefüggő, de gyakorlati szempontból elkülöníthető tevékenységcsoportnak ad helyszínt, és biztosít szakembereket az alábbiak szerint:

  • „Natura sanat” központ
  • „Selfness” központ
  • „Mindennapi hagyomány, hétköznapi praktikák”

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa

Új Magyarország Vidékfejlesztési program Darányi Ignác Terv EU logó

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Várjuk kérdését, véleményét, élménybeszámolóit - használja az alábbi űrlapot, keressen minket a láblécben található elérhetőségeinken.

Hírek, Információk

Lapozzon bele híreinkbe, ahol további információkat olvashat tevékenységünkkel kapcsolatban.