Újhold Háza

Az Újhold Háza az Újhold Háza Szolgáltató Nonprofit Kft. által működtetett szálláshely és közösségi programok helyszíne.

 Az Újhold Háza egy 10 főt befogadó szálláshelyből és egy ahhoz kapcsolódó, de különálló, főleg a testi és lelki egészségmegőrzéssel, selfnessel, öko- és bioéletmóddal kapcsolatos  közösségi szolgáltatásokat nyújtó épületből áll.

Újhold Háza látvány

Újhold Háza látvány

A szállásépületben 3 szoba – egy 5 fős, egy 3 fős és egy 2 fős, külön fürdőszobával rendelkező helyiség – található étkezőrésszel és minikonyhával.

A közösségi tér egy nagyobb – kb. 15 fős csoport számára, kisebb közösségi rendezvények, workshopok, egészségmegőrzéssel kapcsolatos előadások, bemutatók, tréningek befogadására áll készen. Ugyanebben az épületben található egy konyha, amely teakóstoltatásra, gyógynövényes alapanyagokból álló gyógykészítmények bemutató jelleggel való előállítására, gasztroprogramok lebonyolítására alkalmas. A közösségi tér egy másik helyisége a kisebb, fürdőterápiás rész, melyben szénapelyva-fürdő, sós, külön kívánságra savó, aroma és egyéb bőrmegújító fürdő áll a vendégek rendelkezésére.

Az épület kertjében hamarosan dézsafürdő, hordószauna, sószoba, gyógynövényszárító, külső lekvárfőzővel, gyümölcsaszalóval is rendelkező kenyérsütő  kemence, gyógynövénykert, pihenőkert és játszótér, bicikli áll a leendő vendégek rendelkezésére. Az épület részben akadálymentesített, a közösségi térben akadálymentes wc, a szállástérben akadálymentes szoba kerül kialakításra.

Az Újhold Háza szolgáltatásai:

 • Szállás 2, 3, 5 fős szobákban
 • Szállás reggelivel
 • A teljes szálláshely (10 fő)

Programok:

 1. Folyamatosan igénybe vehető
  – dézsafürdő- sószoba
  – szénapelyva fürdő
  – sós és egyéb lazító, nyugtató fürdő
  – kemencehasználat
  – játszótér
  – gyógynövényteázó
 2. További választható programok (előre egyeztetve)
  – egyéni frissítő masszázs
  – lovas túra, lovas túra vezetővel
  – csoportos (legalább 5 fő részvételével) egész napos lovas túra, gyógynövénytúra, tanösvény túrák, túra a gyógyító kövekhez, kincskereső túra,
  – illetve” boszorkánykonyha” programok : gyógynövények a mindennapi életünkben – foglakozások.

Hozzászólás